Prijava

Še nimate računa? Registrirajte se!

Ste pozabili geslo?

Registracija

Geslo bo generirano in poslano na vaš e-poštni račun.

Piškotki

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke za optimizacijo uporabniške izkušnje in zagotavljanje nemotenega delovanja spletnega mesta.
Podatke zbiramo in hranimo z uporabo piškotkov. Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijazne izkušnje s spletno stranjo, dostavljanje relevantnih informacij, ki so v skladu z uporabnikovimi preferencami, enostavnejšo in hitrejšo interakcijo na spletnem mestu.
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku ali drugi napravi, uporabljeni za dostopanje do interneta, ko uporabnik prvič obišče spletno mesto. Vsakič, ko uporabnik obišče spletno mesto, brskalnik te piškotke vrne. Ob naslednjem obisku nam to omogoča identifikacijo uporabnika in shranjevanje njegovih preferenc. Več informacij o piškotkih in njihovem delovanju si lahko preberete tukaj: http://www.aboutcookies.org/.
Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov, kot je bilo opisano na tem mestu.

Uporaba piškotkov

Nekateri uporabljeni piškotki so potrebni za omogočanje navigacije po spletnem mestu in uporabe specifičnih funkcij, kot na primer dostop do zaščitenih območij in vsebin za registrirane uporabnike.
Za shranjevanje informacij o izbranih nastavitvah uporabljamo tudi funkcionalne piškotke in tako prilagajajo vsebino tega spletnega mesta individualnim potrebam. To se nanaša predvsem na nastavitve jezika, regije in podatka, ali ste v preteklosti že sodelovali v določeni raziskavi. Te informacije so anonimne in se ne uporabljajo v nobene druge namene.
Piškotki nam pomagajo tudi v analitične namene, saj nam omogočajo merjenje učinkovitosti vsebine spletnega mesta in izraženega interesa za našo vsebino, poleg tega nam pomagajo pri optimizaciji funkcionalnosti spletnega mesta. Večina piškotkov bo iz vašega trdega diska izbrisana po poteku seje brskalnika, vsekakor pa se piškotki samodejno izbrišejo najpozneje v roku dveh let. Pišite nam, v kolikor želite več informacij o uporabljenih piškotkih.