Prijava

Še nimate računa? Registrirajte se!

Ste pozabili geslo?

Registracija

Geslo bo generirano in poslano na vaš e-poštni račun.

Pravna obvestila

Splošna določila

Podjetje Hanza Personal, d.o.o. (v nadaljevanju Master Job) stremi k zagotavljanju ažurnosti in točnosti podatkov navedenih na svojih spletnih straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost.
Podjetje Master Job ali katera druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta, ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi lahko izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu. Prav tako ne odgovarjajo za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v vsebini.
Vsa dostopna vsebina na spletnih straneh podjetja Master Job je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske ali druge oblike intelektualne zaščite. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene in morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Brez pisnega privoljenja podjetja Master Job je prepovedano vsakršno razmnoževanje, prepisovanje ali kakršno koli drugačno razširjanje v komercialne namene.

Dostop do podatkov

Master Job kot ponudnik (ali njegov ponudnik spletnega prostora) zbira podatke o dostopu do spletnega mesta, vključno z imenom spletnega mesta, datotek, datumom/časom obiska, količino prenesenih podatkov, obvestilo o uspešnem dostopu, vrsto in različico brskalnika, operacijski sistem, URL napotitelja (predhodno obiskano spletno mesto), naslov internetnega protokola (naslov IP) in ponudnika internetnih storitev (IPS).
Ponudnik navedene podatke zbira v namene statistične obdelave, nemotenega delovanja, varnosti in zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Ponudnik si pridržuje pravico retrospektivnega pregleda datotek z dnevniki, v kolikor obstaja utemeljen razlog za sum nezakonite uporabe.

Vključitev storitev in vsebin tretjih oseb

Spletno mesto lahko vključuje vsebine tretjih oseb kot na primer video vsebine iz portala YouTube, Google zemljevide, RSS, fotografije in druge grafične vsebine iz zunanjih spletnih strani. Dostopnost teh vsebin je odvisna od spletnega mesta ponudnika navedene vsebine, ki prepoznava internetni protokol (IP) uporabnika. Brez naslova IP prenos vsebine ne bi bil mogoč. Naslov IP je zatorej nujen predpogoj za predstavitev vsebine. Spletno mesto Master Job, ki vsebuje tovrstno vsebino, lahko na vaš računalnik namesti piškotke iz omenjenih zunanjih spletnih strani. Svoje piškotke nameščajo tudi družbena omrežja, ki jih izberete za delitev vsebin iz spletnega mesta Master Job. Podjetje Master Job nima nadzora nad nameščanjem omenjenih piškotkov in tudi spreminjanje nastavitev spletnega mesta Master Job ne more vplivati na njihovo nameščanje. Za več informacij o piškotkih iz zunanjih spletnih strani obiščite spletno stran, ki je namestila posamezen piškotek.
Master Job lahko vaše osebne podatke posreduje tretjim osebam, ki zagotavljajo podporo storitev za vas ali opravljajo eno ali več zgoraj navedenih funkcij. Slednji ne smejo uporabljati vaših osebnih podatkov za namene, ki niso vezani na zagotavljanje storitev za vas, prav tako so zavezani k varovanju pridobljenih podatkov v skladu s splošnimi načeli varstva osebnih podatkov, kot je navedeno v teh Pravnih obvestilih. Master Job si pridržuje pravico posredovati osebne podatke tretjim osebam, v kolikor to predvideva zakon, predpis, nalog za preiskavo, sodni nalog ali vladna določba.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke za optimizacijo uporabniške izkušnje in zagotavljanje nemotenega delovanja spletnega mesta. Podatke zbiramo in hranimo z uporabo piškotkov. Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijazne izkušnje s spletno stranjo, dostavljanje relevantnih informacij, ki so v skladu z uporabnikovimi preferencami, enostavnejšo in hitrejšo interakcijo na spletnem mestu. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku ali drugi napravi, uporabljeni za dostopanje do interneta, ko uporabnik prvič obišče spletno mesto. Vsakič, ko uporabnik obišče spletno mesto, brskalnik te piškotke vrne. Ob naslednjem obisku nam to omogoča identifikacijo uporabnika in shranjevanje njegovih preferenc. Več informacij o piškotkih in njihovem delovanju si lahko preberete tukaj: http://www.aboutcookies.org/. Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov, kot je bilo opisano na tem mestu.

Uporaba piškotkov

Nekateri uporabljeni piškotki so potrebni za omogočanje navigacije po spletnem mestu in uporabe specifičnih funkcij, kot na primer dostop do zaščitenih območij in vsebin za registrirane uporabnike.
Za shranjevanje informacij o izbranih nastavitvah uporabljamo tudi funkcionalne piškotke in tako prilagajajo vsebino tega spletnega mesta individualnim potrebam. To se nanaša predvsem na nastavitve jezika, regije in podatka, ali ste v preteklosti že sodelovali v določeni raziskavi. Te informacije so anonimne in se ne uporabljajo v nobene druge namene.
Piškotki nam pomagajo tudi v analitične namene, saj nam omogočajo merjenje učinkovitosti vsebine spletnega mesta in izraženega interesa za našo vsebino, poleg tega nam pomagajo pri optimizaciji funkcionalnosti spletnega mesta. Večina piškotkov bo iz vašega trdega diska izbrisana po poteku seje brskalnika, vsekakor pa se piškotki samodejno izbrišejo najpozneje v roku dveh let. Pišite nam, v kolikor želite več informacij o uporabljenih piškotkih.

Google Analytics (spletna analitika/sledenje)

To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google. Google Analytics uporablja piškotke, majhne tekstovne datoteke, shranjene na vašem računalniku z namenom analize vaše uporabe spletnega mesta. Podatki, pridobljeni s piškotki o vaši uporabi spletnega mesta se navadno pošljejo Google-ovim serverjem v ZDA, kjer se shranijo. V kolikor je bila na tej strani aktivirana anonimizacija internetnega protokola (IP) v kateri koli državi članici Evropske unije ali drugih držav podpisnic EEC sporazuma, bo vaš IP naslov s strani Google-a sprva skrajšan. V izjemnih primerih bo celoten IP naslov poslan in skrajšan na Google-ovih serverjih v ZDA. Google bo te podatke uporabil v imenu upravljavca spletnega mesta z namenom analize vaše uporabe spletnega mesta, priprave poročil o dejavnostih na spletnem mestu in zagotavljanja drugih storitev povezanih z uporabo spletnega mesta ter interneta. Naslov IP, ki ga zbere Google Analytics, ne bo povezan z drugimi Google-ovimi podatki. Piškotke lahko onemogočite tako, da izberete ustrezno nastavitev v vašem brskalniku. Upoštevajte, da vam bo to morda preprečilo polno uporabo funkcionalnosti na tem spletnem mestu. Prav tako lahko preprečite shranjevanje in procesiranje podatkov o vaši uporabi spletnega mesta (vključno z vašimi naslovom IP), pridobljenimi s pomočjo piškotkov, tako da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo prek te povezave: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en Z uporabo tega spletnega mesta soglašate s pridobivanjem in uporabo vašega IP naslova ter piškotkov, kot je bilo opisano na tem mestu.

Varnost

Varnost vaših podatkov je za nas zelo pomembna. Osebni podatki, ki si jih delite s podjetjem Master Job, se prenašajo izključno prek najsodobnejših šifriranih povezav. Uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred naključno ali namerno manipulacijo, izgubo ali dostopom nepooblaščenih oseb. Sledimo napredku v tehnologiji in temu primerno izboljšujemo varnostne ukrepe ter procese obdelave osebnih podatkov.

Shranjevanje

Vaši podatki bodo shranjeni toliko časa, kolikor bo potrebno za zagotavljanje naših storitev oziroma, kolikor bo potrebno za izpolnitev zakonskih ali pravnih predpisov.

Umik soglasja

Svoje soglasje vezano na prihodnje zbiranje in/ali uporabo vaših osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete, delno ali v celoti. V takem primeru bomo zahtevane podatke nemudoma izbrisali ali preprečili njihovo uporabo. Za umik soglasja se obrnite na nas.

Odjava z e-sporočil

Uporabniki, ki ne želijo več prejemati naših novic ali oglasnih sporočil, naj kliknejo na povezavo »Odjava« v zadnjem poslanem elektronskem sporočilu.

Obdelava osebnih podatkov

Soglašam, da podjetje Masterjob lahko obdeluje in prenese zabeležke osebnih razgovorov, opravljenih preko Masterjob svetovalcev, kot tudi vse druge informacije, ki sem jih v okviru moje prijave predložil/-a, podjetju Masterjob in potencialnim delodajalcem. In sicer z namenom, da bi opredelili trenutno aktualna in v prihodnosti prosta delovna mesta, ki so primerna za mene. Soglašam, da me Masterjob o tovrstnih prostih delovnih mestih obvešča po elektronski pošti, po telefonu ali prek sms sporočil. To privolitev je mogoče kadar koli preklicati. Takšen preklic ne bi imel vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem.

Obveščanje uporabnika o obdelavi osebnih podatkov

V primeru vprašanj o zbiranju in uporabi vaših osebnih podatkov s strani podjetja Master Job se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo v celoti in brez stroškov odkrili podatke, ki jih imamo o vas. V skladu z 19. členom ZVOP-1 imate pravico do ugovora, pritožbe, pozabe ali izbrisa.
Če želite, da so vaši podatki popravljeni, blokirani, izbrisani ali imate kakršno koli pritožbo, zahtevo za razkritje ali splošno vprašanje o varstvu podatkov, vas prosimo, da nam pišete na info@masterjob.si nas pokličete na +386 2 6750551 ali se oglasite v naših poslovalnicah. Z veseljem vam bomo pomagali.

Spremembe

Podjetje Master Job si pridržuje pravico, da spremeni vsebino na teh spletnih straneh in splošne pogoje kadarkoli, na kakršen koli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takih sprememb.
Ob vnovičnem obisku tega spletnega mesta vam zato priporočamo, da ponovno preberete Pravna obvestila.